Speciale opdrachten

Het Afrikaanse gezin

Het Afrikaanse gezin was een inzending voor een grote kunstexpositie met het thema Europa.Het stelt een afrikaans gezin voor wat op de vlucht is. Het is Raku gestookt

Het beeld is in Ter Apel verkocht tijdens een expositie van de kunstkring Westerwolde.

Vijf Mensen in Halve Bol

Het beeld met de vijf mensen in een halve bol en een tafeltje met oa een roodborstje in het midden in het resultaat van een opdracht waarbij vrienden een jonge weduwe wilden laten voelen dat ze als vrienden altijd naast haar zullen staan.

Dame en Acht Kinderen

Het  beeld met de dame en acht kinderen was een speciaal verzoek van een schoolbestuur van een lagere school. Het stelt een directrice voor met acht kinderen van elke groep een. De directrice heeft dit beeld voor haar afscheid gekregen.

Together in this world

Bij dit beeldje wordt op verzoek uitgebeeld twee mensen uit twee verschillende continenten van deze wereld . Samen houden ze de wereldbol hoog, symbolisch alsof je de wereld zo omvatten kan.

Man Achter Vrouw

Het beeld waarbij de man achter de vrouw staat was een opdracht van een vrouw die hiermee haar liefde voor haar vriend wilde bevestigen. Het is gemaakt van witte klei en na de bisquitstook- gestookt op steengoedtemperatuur in bronsglazuur.

De Teckel

De teckel was een speciale opdracht. Aan de hand van een paar foto’s en wat afmetingen is het hondje in de goede verhoudingen weer gegeven met klei en in bronsglazuur gestookt.

Heeft u zelf een verzoek?

Indien een speciaal verzoek of idee hebt neem dan gerust contact met mij op. Wellicht kan ik iets voor u betekenen. Als het uiteindelijke resultaat u niet bevalt hoeft u het niet af te nemen en betaald u natuurlijk ook niets.

Houdt wel rekening met een levertijd van minimaal 4 weken.

Reacties van anderen

Uw reactie

Strong Testimonials form submission spinner.

Verplicht